keskiviikko 26. elokuuta 2015

Paljon melua pinkistä!

Katselin tuossa videonpätkän pojasta,joka oli ostanut Ariel-barbien itselleen.Isän reaktio oli kuitenkin se miksi video oli saanut jo niin monta katselukertaa(13milj.)ja miksi?Olihan se ukkeli sympaattinen selittäessään ylpeyttään pojastaan/pojistaan ja selvästi ihan aidosti myös iloinen.Kyllä siitä välittyi isän ihan oikea ilo,mutta se mitä tässä nyt jaksan ihmetellä on,että miksi siitä tehdään tänä päivänä noin suuri numero?Tuollaisista videoista välittyy väistämättä "pelko" siitä,että nukkeja ostavasta pojasta voi tulla homo.Tuskin tulee,mutta mitä sitten jos tulee??Jotkut hölmöt,kun jaksavat uskoa,että homoksi muututaan eikä olla sitä jo syntymästä.Ja vielä pöljemmät uskoo värien ja lelujen todella vaikuttavan lapsen seksuaaliseen suuntautumiseen,huh!


Edellä mainitun videon voi katsella osoitteessa fiidi.fi otsikolla "Poika osti nuken,isältä upea reaktio!"

Jos tyttö ostaa robotin tai lego chima paketin niin kukaan ei ihmettele.Poika ostaa nuken,niin puoli maailmaa sekoaa!
Jos tämänkin olisin ajoissa tajunnut niin voisin olla jonkin sortin some-ilmiö itsekin.Yli kolme vuotta sitten esikoiseni(poika)ilmoitti haluavansa nuken.Hänelle ei käynyt siskon vanha nukke,vaan hän halusi mennä kauppaan ja valita itselleen mieleisen nuken.En pitänyt ajatusta mitenkään kummallisena vaan me menimme markettiin ja poika valitsi itselleen nuken jossa oli jopa itkutoiminto.Kuukauden päivät hän raahasi sitä mukanaan ja hoiti hieman ronskimmin ottein,sitten se raukka hautautui pehmolelujen joukkoon.Tänä kesänä kysyin myydäänkö nukke jo eteenpäin,niin poika ilmoitti,että ei!Sitä kuulema tarvitaan aina välillä kotileikissä.

Kuopus sen sijaan rakastaa pinkkiä.Lempivärikseen hän sanoo punaisen,mutta haalii muuten kaikenlaista pinkkiä itselleen.
Jokin aika eräs ihminen sitä ihmetteli,enkä kyllä ymmärrä taaskaan että miksi?Pinkki on hieno väri ja pikku-ukko tykkää väreistä.Mitä väliä sillä on onko pojan lempiväri sininen vai pinkki?Taas ollaan sen äärellä,että jos tyttö ilmoittaa sinisen lempivärikseen,kukaan ei ihmettele.Mutta pinkkiä rakastava poikani on "ihmeellinen".
Ihan vain ihmetelläkseni tätä hössötystä,luettelen kaikki pinkit asiat mitä kuopus on valinnut.
Kolmevuotis synttäreilleen hän halusi pinkkejä sydän tikkareita.Niitä ostettiin,tottakai.

Kesällä valitsimme marketissa uusia uimakenkiä.Vaihtoehtoina olivat harmaat ja pinkit.Minäkin olisin valinnut pinkit,vaikka en kauheesti pinkistä pidäkään.Harmaat olivat vaan niin kertakaikkisen tylsät!

Unikaverina möllöttää pinkki pehmokilpikonna ja upein pussilakana on nalleilla ja pinkeillä sydämillä varustettu.
Pari viikkoa sitten olimme ostoksilla Fidalla ja kuopus löysi salkullisen pieniä koiria hoitovälineineen.Ihana setti.Kotona hän kuitenkin kertoi minulle silmät loistaen,että oli valinnut koirat koska ne sai kauniin pinkissä laukussa.Koirilla on leikitty paljon ja laukku kulkee sinne minne poikakin.

Tänä aamuna naureskelin,kun pinkki laukku koirineen oli levitelty laittialle ja aitauksissa asui koirien lisäksi pari muutakin tyyppiä.Koiran hoitajana toimi Gormiti-ukkeli,"huvipuisto" vieressä oli tehty Gormiti-linnaan ja laitteina oli mm.optimusprime ja bumblebee.Takkutukkainen barbie vartioi alasti aluetta ja kulkupelinä sillä oli hevosen vetämä rekan peräkärry.Mielikuvitusta lapsillani ainakin on ja siitä olen ylpeä.

On älytöntä,pinnallista ja huomiohakuista,jos on ylpeä lapsestaan vain sen takia,mitä hän valitsee lelukseen tai on valitsematta.
Olen suunnattoman ylpeä lapsistani,mutta en suinkaan sen takia mitä he valitsevat leluikseen tai mikä on heidän lempivärinsä.Olen heistä ylpeä,koska he ovat yksinkertaisesti vain niin huippuja tyyppejä!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti