keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

Nyt saa ostaa, jotta leviän! Mieluummin leviän kun hajoan!



En ehkä ymmärrä tätä hetkeen…haaveiden eteen kun tekee töitä, niistä saattaa tulla tottakin! Niin kuin moni jo tietää kirjoitin pari päivää sitten kustannussopimuksen esikoisromaanistani Mummo on Jumala.
Tunne on edelleen sekava, pelottava, levoton ja niin onnellinen, kaikkia näitä yhtä aikaa mikäli se on edes mahdollista(näyttää olevan).

Muutamalla lastenkirjalla en ole ponkaissut vielä maineeseen ja kymmenkertainen työ on tehdä itsensä tutuksi niille sadoille ja tuhansille lukijoille, jotka eivät minusta ole koskaan vielä kuulleetkaan. Itsestään se ei tapahdu ja töitä on tehtävä paljon, pieni kustantaja ei saa millään minua ja teostani yksin ihmisten tietoon, siksi suurin työ jää minulle. Niin kuin kaikkien töiden kanssa, on työtä tehtävä itse, että pääsee eteenpäin ja minä todella pyrin eteenpäin. 

Olenkin tehnyt kustantajan kanssa sopimuksen, jonka myötä saan myydä kirjaani eteenpäin signeerattuna paljon inhimillisempään hintaan, kun kirjakaupat. Sydämeni pohjasta toivon, että kaikki joita esikoisteokseni Mummo on Jumala, kiinnostaa, ostaisivat sen minulta ja jos eivät itselleen, niin ystävälle tai sukulaiselle lukemiseksi. Näin teokseni leviäisi pikkuhiljaa pitkin maata eikä minun seuraavan kirjan ilmestyessä (ja sehän ilmestyy) tarvitsisi aloittaa tätä kaikkea alusta! Silloin saattaisin olla jo muutaman kymmenen ihmisen tiedossa, enkä enää pelkkä vauvan ripsi avaruudessa, vaan ehkä jo lantakuoriainen Saharan autiomaassa :)

Kaikki kirjan minulta suoraan ostaneet saavat kutsun julkkarijuhliin, pääsevät jakamaan tämän yhden elämäni suurimmista saavutuksista kanssani ja mikä parasta muistoksi jää, ei pelkästään minun onnellinen naama vaan myös huiput juhlat ja tietenkin itse kirja!

Jokaiselle on nyt mahdollisuus osallistua minun elämäni tarinaan ja lähteä luomaan menestystarinaa kanssani, kauhee klisee ja silti niin totta! Kiitos ja anteeks :)

Sitten se ärsyttävin osa; raha ja hinnat
eli minulta kirjan saa ostaa hintaan 22€ sisältää signeerauksen ja mahdolliset postikulut. Kaupassa teoksesta saa pulittaa 30€ eikä ole nimmaria!
Aika reilu tarjous, sanoisin!

Toivottavissa ostoaikessa voi ottaa yhteyttä minuun facebookin kautta tai laittaa sähköpostia osoitteeseen mirka.alfreds@gmail.com, Kiitos!
Siinä se ny, edestä ja takaa! Sisältö vielä salassa, mutta sekin paljastuu huhtikuussa 2016!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti