tiistai 17. maaliskuuta 2015

11 sheivailtua kohtaa...

Kuluttelin tuossa aikaa facebookissa ja törmäsin tekstiin "11 asiaa mitä naiset tekevät,mutta eivät myönnä".
Rupesin miettimään,että mitä myöntämistä siinä on,kun kaikki kuitenkin sen myöntämättäkin tietää?
Selasin läpi kaikki 11 kohtaa ja samaistuin suurinpaan osaan.Eikä tee edes pahaa myöntää,sillä niinhän se on.
Sitäpaitsi ei siellä ollut yhtäkään kohtaa,jonka myöntämistä tarvitsisi jollakin tasolla hävetä.Siellä ei ollut mitään iljettävää tai noloa tapaa,ei ainakaan minun mielestäni.
Kohdat olivat:

1.Kaivavat alushousuja vakosesta (No kyllä kai jos ne sinne uppoo,kamala tunne.Itse en yleensä toista kertaa kyllä sellaisia päälleni laita)

2. Stalkkaavat facebookissa (kaikki jotka on facebookissa syyllistyvät siihen ainakin jossain määrin,niin myös minä)

3. Nukahtavat meikit naamassa,herätessään laittavat lisää (Vuosiin en muista tehneeni,mutta joskus kyllä.Säästihän siinä aikaa aamulla ennen töihin lähtöä,kun hienoja edellisillan bilemeikkejä vain hieman uudelleen ehosti)

4. Eivät ajele kainaloitaan päivittäin (en ajele edes viikottain.Kuka ne edes näkee talvella?Kesällä saatan ajella noin kerran viikkoon,pieni sänki ei kauas näy vaikka kädet pystyyn nostaisikin)


5. Alkavat suunnittelemaan tulevaisuutta ensimmäisten treffien jälkeen (Jollakin tasolla kyllä ja mitäs pahaa siinä on?Onhan se hyvä luoda mielikuvia ja suunnitelmia jo varhain,näkee sitten istuuko tyyppi suunnitelmiin vielä toisienkin treffien jälkeen)

6. Eivät koskaan sano mitä oikeasti ajattelevat (Koskaan on aika vahva väittämä,joten joudun olemaan eri mieltä.Kyllä itse ainakin sanon,mutta se että sanoisi aina mitä oikeasti ajattelee,kertoisi tilannetajun puutteesta ja kykenemättömyydestä hienotunteisuuteen.)

7. Pukeutuvat tahallisesti seksikkäästi halloweenina (en perusta halloweenista,enkä siis pukeudu.Alastomuuden voi kukin tulkita miten haluaa ;) mutta jos on kyse jostakin muista naamiaisista,niin kyllä itse ainakin pukeudun asuun mihin haluan,seksikkääseenkin jos siltä tuntuu)

8. Shoppailevat liikaa (muiden puolesta en voi vastata,mutta rahan puutteen vuoksi kohdallani liikaa shoppailu on vain kaukainen haave.Ja mikä sitten on liikaa?Voihan kahdet kengät ja mekko kirppariltakin olla jonkun mielestä liikaa...)


9. Pilaavat hienoja vaatteita,koska eivät osaa pestä niitä oikein (Onneksi minulla ei ole niin hienoja vaatteita,paitsi yksi,että ne vaatisivat muuta kuin 30-40 asteen normaalin pesun.Siitä olen vielä suoriutunut kohtalaisella menestyksellä.Hääpuvun vein aikoinaan pesulaan,joten pyykkärin urani on tahraton)(paitsi jos joku nyt muistaa sen valkoisen paidan joka kuului yhdelle petolliselle exälle,paidan joka sai tahallaan vaaleanpunaisen värin,mutta huom.tahallaan)

10. Piereskelevät (Kaikki paukuttavat ja hyvä niin sillä se joka pierua piättää,on sillä muutakin vilippiä)

11. Pitävät housuja,koska olivat liian laiskoja sheivatakseen jalkojaan (Jep!Sukkahousut ja legginsit toimii myös,mutta itse käytän farkkuja,jos oikeen röyhöttää,silloin ei leggaritkaan pidä piikkejä piilossa)

En aina ihan ymmärrä näiden juttujen tarkoitusta,sillä täydellistä ihmistä ei ole eikä sellaiseen pidä pyrkiäkään.Hienompaa on,kun ollaan kaikki vähän erilailla pöhköjä ja kummallisia.
Jos on pikkuhousut vakosessa ja eiliset meikit naamassa,niin voi varmasti todeta olevansa ainakin elossa jos ei muuta.
Tämä viikko polkaistaankin käyntiin karvaisilla kainaloilla ja pitkillä housuilla!


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti