lauantai 3. tammikuuta 2015

Kaikkee kanssa ja kaikkien kanssa!

En ole koskaan harrastanut tipattomia tammikuita.Paitsi raskaana ollessani,mutta niitä nyt ei lasketa tässä touhussa.En vain näe siinä mitään järkeä.Minä olen juomatta silloin,kun ei huvita juoda ja juon silloin kun huvittaa.Mielestäni se on melko yksinkertaista.Mutta ymmärrän kyllä niitä,jotka itseään kaiken maailman kuukausilla haluavat rasittaa.Onhan tammikuun jälkeen heti helmikuu ja juoda voi sitten vaikka kaksin käsin takaisin menetettyä alkoholi kiintiötään.
Kaikkee kanssa!
Enemmän lähden kannattamaan sitä 100 päivää ilman viinaa-juttua.Siinä on jo ehkä haastetta sellaiselle,joka haasteita elämäänsä kaipaa.Minä en kaipaa yhtään enempää haasteita,niitä on jo nyt ihan tarpeeksi.Elämäni on extremeä päivästä toiseen ja tylsää siitä kai tulisi jos tarvitsisi jotakin "kuukauden kuuria" rueta noudattamaan.
No,kukin tallaa tavallaan ja niin on hyvä.Mikäs se minä olen ketään arvostelemaan,kun en itsekään ole mikään elämän malliesimerkki.
Tosin näin alkaneen vuoden kunniaksi ajattelin tehdä muutamia parannuksia.En luvannut uutena vuotena mitään,mutta nyt kun ollaan jo päivässä 3,ajattelin listailla niitä asioita,joissa voisin toimia vaikkapa yhteisen edun eteen ja luoda osaltani parempaa maailmaa meille kaikille,jes!
Näitä seuraavia on vaikea laittaa paremmuus järjestykseen,mutta listailen tähän ne nyt päässäni olevassa järjestyksessä.
1. Aion tehdä vyölaukusta muodikkaan
2. Aion tehdä todella pitkästä juurikasvusta muodikkaan(itselläni nyt 10cm,mutta ei vielä tarpeeksi)
3. Aion aloittaa jonkin urheilulajin harrastamisen.Kartturina voisi olla kivaa...
4. Aion päästä linnan juhliin(en tiedä miten se luo parempaa maailmaa kenellekään muulle kun minulle,mutta joskus on hyvä olla myös itsekäs)
5. Aion tehdä sandaalit+sukat yhdistelmästä muodikkaan,mutta vain siksi että onnistuttuani siinä pääsen varmasti linnan juhliin.En kyllä tiedä vielä,että minkä linnan,mutta kaippa ne vankienkin varpaat palelevat?
Ei nyt ihan sadaalit,mutta ajaa asian miesavokkaan muodossa kyllä!


Olen jokseenkin huojentunut huomatessani,että minulla on kuin onkin päämäriä ja tavoitteita elämässäni.Ei tarvitse kuluttaa taas yhtä vuotta lisää elämässään tyhjän panttina.Ei tarvitse enää itkeä itseään uneen,kun kaikilla muilla on suuria suunnitelmia ja minulla ainoastaan keittiön pöydällä odottamassa seuraavan päivän kauppalista.Nyt listani on muutakin, kuin parsakaalia ja vaippoja.
Kuinka ihanaa onkaan,kun ei enää tarvitse miettiä sukulaisille valmiiksi puheita ja sanottavaa ennen kylään menoa.Nyt voin paukata paikalle rennosti ja spontaanit lauseet ilmoilla,kun kerrankin minulla on tavoitteita.Ja vieläpä sellaisia,joita kaikki kadehtivat.
Eikä siinä vielä kaikki,olenhan oikeasti huolissani muiden hyvinvoinnista ja haluan aina myös ajaa muidenkin etua,omani rinnalla.Siksi ketään ei varmasti yllätä listani laisinkaan.
Onhan se nyt paljon mukavampaa kaikille,kun ensi kesänä ei tarvitse hävetä omaa mummoa tai anoppia kesätorilla,kun kaikilla muillakin on se niin muodikas vyölaukku vyötäröllä.

Terassillakin paljon nolompaa on istua pelkät ballerinat tahi avokkaat jalassa.Baarimikkokin kieltäytyy tarjoilemasta,kun jalasta ei löydy tennissukkia ja niiden päältä sandaaleita.On noloa olla erilainen,kaikki haluavat olla muodikkaita.Tämä minun listani onkin pelastus kaikille.Niillekin,jotka ovat jo vuosikymmeniä vannoutuneesti yhdistäneet sandaalit ja sukat sekä kantaneet vyölaukkua ylpeydellä.Se on niillekin pelkkää iloa ja parempaa maailmaa,sillä pilkka ei enää osu heihin,pilkka osuu meitä muita nyt omaan nilkkaan!

Hyvää alkanutta vuotta 2015,kaikille!!!!
 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti